Alphorn New Style per 01 Januari 2011

Het is zover. Een nieuw jaar is aangebroken en een oud is vervlogen. We zijn druk in de weer geweest dat zeker de laatste maand.

Sinds enige tijd koesterden we de wens om de ALPHORN over te nemen van mijn moeder, die nu al met trots 40 jaar de zaak voert. In 2008 lukte het helaas niet en nu in december 2010 was er haast geen tijd meer over.  Echt haast geen tijd. Een nieuwe uitdaging betekent dan ook een nieuwe wind of in elk geval een wens om een en ander terug in deze, huidige, tijd te zetten .

Hoe dan ook stonden we er op om alvast middels een nieuwe site aan te geven aan welke vooravond we staan. Waar gaat het naar toe. ALPHORN is toch een begrip en thuis voor velen en dan ook weer een drempel. Een drempel voor  de mensen die denken, “Ben ik te jong” of “geen vrijgezel”,… allemaal vooroordelen.

In elk geval aan ons de eervolle taak al deze oordelen weg te nemen als sneeuw voor de zon. Net als Eliana Burki, een Zwitserse die met het blaasinstrument “de alphorn” probeert de wereld te veroveren, zoals in bovenstaand filmpje te zien is, proberen wij die drempel voor een ieder weg te nemen, met rasse schreden. Wordt dus zeker en vast vervolgd…

Comments are closed.