De Finale van 2012 & het goede begin van 2013 !

21/12 ChrisJAZZmas :

Een onvergetelijke laatste dag van het werkjaar met adembenemende Jazz-muziek.

  • Nellie en de Vanelles, de plezierige mix van ‘oude rotten’ in het jazz-métier en ‘jonge honden’ die het podium zoeken. komt ook tot uiting in het repertoire; van Miles Davis en Horace Silver naar Kyteman en Wickedjazzsoundsband.
  • D-Flat onder begeleiding van Linda Koolen, weliswaar onlangs begonnen als jazz quartet, maar afzonderlijk veel ervaring bij elkaar. Een gesmeerd jazz quartet met veel zang. Eigentijdse interpretatie van o.a. Chaka Khan, Dianne Krall en Nina Simone.

Entree € 7.50,- 

28/12 Laatste Apres Ski Party van 2012 :

We barsten los in een onmisnoegde Après Ski Stijl. Platen vanaf de piste, Bier, Wein, Weib und gemütlichkeit. Sind sie auch dabei ?

Entree GRATIS ,-

31/12 NYE 2012 :

Super sfeer, goeie muziek, hele leuke mensen. Resident Dj Richard speelt een selectie van de beste hits van 2012. Een heuse countdown waarna Pat Booten u mee neemt op een tocht doorheen zijn beste mixes . . .

Entree € 5.00,-

1 Januari 2013 NIEUWJAARSBORREL :

Een overgroot aandeel familieleden & vrienden komen een borrel nuttigen en een hapje eten. Iedereen is dan welkom.

Formule en prijs, volgt

2 Januari 2013 HORECANACHT

Traditioneel zetten we het nieuwe jaar in speciaal voor en samen met de collega’s in de buurt. Om hun een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit jaar als Special Guest niemand minder dan Huub Adriaans.

Entree €7.50 Eur

Comments are closed.