Venerdi ITALIANA 7 Juni 2013

Welkom op één van onze eerste Vrijdagconcepten in de Alphorn.
“Venerdi ITALIANA” staat garant voor een gezellige avond in een ongedwongen sfeer, een “ons kent ons publiek” in een unieke “Ambiente”. Dinner, Drinks & Dance. “La Vita e bella”…
Voor slechts 55,-€ pp. genieten jullie van een avondvullend “Walking Dinner”. Een reisje in buffetvorm langs de typische Italiaanse anti-pasta’s, pasta’s & verschillende gerechten, vlees & vis waar ook de nodige “dolce” als afronding niet aan ontbreken. Dit Typisch Italiaans buffet wordt door niemand minder dan Italiaans kwaliteitsrestaurant “Casino” te Eisden verzorgt.
Drank naar keuze, wijnen & prosecco worden verzorgt door Provini inclusief een heuse proseccobar. Onze resident DJ neemt u mee op een reis door de grootste Italiaanse hits uit het heden en verleden.
Om het “ons kent ons gevoel” te versterken hebben ervoor gekozen voornamelijk te werken op basis van uitnodiging. U bepaalt dus zelf wie u wel en niet meeneemt of introduceert.
Kaarten zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen in de Alphorn of via sponsors. Er is een beperkt aantal kaarten in omloop. Dus wees er snel bij want… vol is vol. Kaarten kunt u afhalen in de Alphorn of reserveren via +32(0)493-505510

Ciao !
Tot vr. 7 Juni.

 

Comments are closed.