Feest in de Tent ! Vr.10-Za.11-Z0.12 Juli 2015

You’re holliday will start with a party you will not forget…
Mis onze vierde “Bouw BBQ” op vrijdag 10 juli 2015 niet.
Een uniek en passend event om het bouwverlof goed in te zetten, samen met uw personeel, collega’s, partners en eventueel zakelijke relaties en dit aansluitend aan de laatste werkdag voor uw verlof.
Voor slechts 15,-€ pp. genieten jullie van een compleet verzorgde barbecue. Een gezellige “afterwork” in zomerse sfeer, een ons kent ons publiek in een gezellige omgeving. De resident DJ neemt u mee op een tocht door hits van het heden en verleden. Ambiance verzekerd!

Dit jaar met niemand Minder dan Live Pop/Rock band Night Train.

Tickets omvatten dus de entree BBQ en Optreden maar u hebt verder geen verplichtingen qua drank die per consumptie geserveerd worden, zo bepaald u zelf in deze financieel toch vreemde tijden uw eigen budget.

Er zijn Combitickets beschikbaar want…

Zomercarnaval op 11 Juli hebben met live SNOLLEBOLLEKES
Spätschoppen op 12 Juli met Live TIROLER TEUFEL

Dat gaat een dolle boel worden.

Tickets kan u afhalen in de AlpHorn zelf. Indien u er wil reserveren kan dat via info@alphorn.be maar ze dienen uiterlijk 5 July afgehaald te worden of bel 0493-505510 en dan zorgen wij ervoor dat ze in uw bezit komen.
In geval u tickets fysiek wenst aan te bieden aan relaties of personeel is dit misschien een gepaste optie. Voor vervoer op maat kan u ons contacteren en vragen naar de mogelijkheden

Wij zien u graag op deze eerste BBQ voor en met de “BOUW”…

Comments are closed.